A place.

A nest.

A refuge.

A haven nestled into the heart of the national

park Les Alpilles, close to the lovely and
picturesque town of Eygalières.

 

The Domaine de la Pierre Blanche

is a nest to rest and recharge, to enjoy

the secret flavors of life, and take home singular souvenirs.

We are privileged to present an authentic provençal nature surroundings while being between olive trees and

Syrah vineyards overlooking the Mountain slopes, bringing

all the service that a boutique hotel can offer.

 

The L’Opale restaurant, our jewel for fine French international cuisine, presents creative seasonal bistronomy.

Our 26m pool and tennis court are an invitation to refreshing moments. Guests can also enjoy tailor made regional experiences that show the art of joie de vivre.

JOIN US

Warm and friendly welcome!


Great clients and staff celebrated with rosé and champagne in a beautiful atmosphere! The decor is elegant, neat and irreproachable taste!


Quiet, relaxing amidst olive trees and cicadas with a superb swimming pool!

Fresh days are coming.

Enjoy our spacious pool with nature treated water,

outdoor Jacuzzi and a tennis court for more relaxing vacations.

#Souvenirs Singuliers

A fantastic first experience. Floris and Ana would like to show you all the possibilities of the Domaine.

 

In a truly calm atmosphere you can enjoy the delicious dishes, the hotel suites and the swimming pool in the extensive garden.

A place to visit for sure.

Petit coin de paradis dans les
baux de Provence.

 

Pour un week-end détente, déconnection totale dans cet hôtel restaurant reposant, au milieu des alpilles, dans un cadre propre à la Provence :

vignes, oliviers, lavandes... 

 

L’adresse hôtelière

incontournable d’Eygalières.

accueil@domainelapierreblanche.com

2950 Route D'Orgon - Eygalières

+33 (0)4 90 26 10 00

  • TripAdvisor - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Facebook - círculo cinza
  • Instagram - Grey Circle

Pictures by Thierry Teisseire - Regis Cintas-Flores - Ken Bekaert - Pablo Silva / Designed by Ana Negreiros